27 Temmuz 2018 Cuma

kimi no na wa ile ilgili görsel sonucu
Anime gerçek bir başyapıt izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.Benim tekrar izlediğim animeler vardır Kimi no Na wa da bunların içinde.Bu animeyi bir başyapıta taşıyan kesinlikle hikayesidir.

Karakterler

Ana Karakterler


Miyamizu Mitsuha

Animedeki en eğlenceli karakterdir.Karakterin detayları çok iyi hazırlanmıştır.Hayali diğer hayatında Tokyolu yakışıklı bir erkek olmaktır.Animeyi izlerken en sevdiğiniz karakter Mitsuha olacaktır.

Tachibana Taki
Normal bir Tokyolu hayatı vardır.Babasıyla birlikte yaşar. Bir ana karakter için sade gibi görünse de hikayeye çok uygundur.Azmin yüksek Mitsuhayı bulmak için elinden geleni yapar.
Yardımcı Karakterler
 
Miyamizu Yotsuna
En küçük karakterimiz Mitsuhanın küçük kardeşidir.Animedeki görevi sabahları mitsuhayı uyandırmaktır.Büyümüşte küçülmüş dediğimiz karakterlerdendir.

Teshigawara Katsuhiko
En sevdiğim karakter Mitsuhaya aşım yoksa değil mi belli olmuyor.Sonunda Sayaka ile evleneceğini öğrendik.İzlemesi zevkli bir karakter

Okudera Miki
Mitsuhanın,Takini içindeki haline aşık.Takiye yardımı çok dokundu özellikle kasabayı aramaya gittiklerinde . Animenin sonunda evlendiğini ya da nişanlandı.


Hikayesi

Bir erkek ve bir kadının birbirlerinin yerine geçmesine dayalıdır.Hikaye oldukça sıradışı .Animeyi bir başyapıt haline getirmiştir .Mitsuha ve Taki birbirlerine aşık olan iki insan .Mitsuha bir göl kasabasında yaşıyor.Taki ise Tokyoda yaşıyan bir genç.Taki bir gün bir meteor yağmuru görür o günden sonra ikisininde hatırlamadıkları ama uyandıklarında sanki birini kaybettikleri hissi veren rüyalar görürler uyandıklarında ikisinden de gözlerinden yaşlar gelir.Birbirlerinin hayatlarına zarar vermeden yaşamayı öğrenirler ve telefonlarına günlük tutmaya başlarlar.Taki Mitsuhanın bedeninde iken ailesiyle ölüler diyarına giderler oraya kendi yaptıkları sakiyi bırakırlar meteor yağmurunu izlerken kopan bir parça üzerlerine düşer ve kasaba yok olur. Taki o günden sonra bir daha Mitsuha ile yer değiştirmez .Mitsuhayı görmek için kasabaya giderler buldukları şey meteor düşmüş bir kasabadan başka hiçbir şey değildir. ölüler diyarına gidip sakeyi içer son kez tekrar yer değiştirmeyi umar .Mitsuha ile tekrar yer değiştir o günün sabahına uyanır ilk işi kasaba halkını güvenli bildiği liseye toplamaktır ve bunu başarır.

derecelendirme

Hikayesi=10
Animasyon=8
Müzik=10
Karakterler=9
Puan=10/10

Post a Comment:

YAPIMCI: COTARD | BONY